Vitlök och rosmarinkorv

Filed Under: on juli 31, 2009

  • 1350 gr Fläskkött
  • 900 gr Nötkött
  • 3 tsk Socker
  • 2 tsk Vitpeppar, nymald
  • 1 ½ tsk Salt
  • 3 msk Vitlök, pressad
  • 4 msk Liquid Smoke
  • 2 ½ dl Persilja, finhacka
  • 1 msk Rosmarin, torkad(stött i mortel) eller 2 msk färsk, finhackad
  • 2 tsk Chiliflingor

Mal köttet medelgrovt (3-5 mm hålskiva). Blanda det malda köttet med övriga ingredienser och arbeta ihop smeten noga under ca 15 min. Stoppa i får- eller svinfjälster och knyt av korvar av lämplig grillängd. Låt korvarna mogna ett dygn i kylen innan du grillar dem och serverar med goda tillbehör.

Skriv ut
1 Inte helt lyckat, kanske2 Njahh!3 Helt ok!4 Mycket bra5 Kanonbra (Din röst saknas)
Loading ... Loading ...