Peppar och vitlökskorv

Filed Under: on juli 31, 2009

  • 2270 gr Fläskkött, karré
  • 8 tsk Vitlök, pressad (ca 10 klyftor)
  • 5 msk Svartpeppar, grov- och nymald
  • 3 tsk Chiliflingor
  • 5 tsk Salt
  • 5 msk Paprikapulver
  • 1 dl Gräslök, finhackad
  • 2,5 dl Rött vin

Mal köttet medelgrovt (3-5 mm hålskiva). Blanda det malda köttet med övriga ingredienser och arbeta ihop smeten noga under ca 15 min. Stoppa i får- eller svinfjälster och knyt av lagom stor grillkorvar. Låt korvarna mogna i kylen ett dygn innan dessa grillas och serveras med somriga tillbehör.

Skriv ut
1 Inte helt lyckat, kanske2 Njahh!3 Helt ok!4 Mycket bra5 Kanonbra (1 röster, genomsnitt: 5,00 av 5)
Loading ... Loading ...