Läsarnas egna

Filed Under: on maj 27, 2011

Här kan du som inloggad och registrerad användare på Salsus gör följande:

  1. Lämna in dina favoritrecept så att vi andra kan ta del av dem, klassiker eller egen receptur. (Läsarrecept, korvrätter, julkorv)
  2. Skriva en artikel eller lämna ett artikelförslag till redaktionen (Läsarartikel)

Enkla tips/råd/information vid användandet av denna funktion.

  • Skriv din text utan att ändra på teckenstorlek eller liknande (även om det går)
  • Bilder går att ladda upp, max 12 mb, men försök hålla nere storleken. Använd helst egna bilder annars kan du inkräkta på fotografens Copyright. Ett tips är att söka på Wikipedia efter bilder, de kan du använda om du anger fotografens namn eller användarnamn på Wiki. Om du hittar ett foto på Wikipedia, klicka på den så får du oftast en högre upplöst bild och uppgifter om bildrättigheterna samt upphovsman.
  • Skickar du ett recept, så kommer vi att publicera ditt användarnamn, om du vill  kan du gärna lämna din e-postadress så andra läsare kan kontakta dig
  • Ni som bidrar med recept, skicka gärna recept på 1 kg total vikt (kött+vatten) och en tjusig bild på konstverket. Finns det en historia bakom, så kläm fram den!!!
  • Om ni är osäkra på detta förfarande, e-posta artikeln/receptet/korvrätten till info@salsus.se
  • Vill du inte skaffa efet konto på Salsus kan du logga in på vårt gästkonto: Användarnamn = gast, lösenord = gast.
  • Missbrukas detta så kommer vederbörande att inte tillåtas besöka Salsus mer, vi loggar IP-nummer

Inget recept/artikel/annons publiceras automatisk utan vi går igenom receptet/artikeln och formaterar inlägget grafisk, därför kan det dröja en dag eller så innan den publiceras. Vi tar självfallet inget ansvar för innehållet utan var och en som läser receptet/artikeln får bedöma innehållet efter sin förmåga.

För att kunna lämna ett eget bidrag så krävs att du är registrerad användare och inloggad, detta för att undvika spam och annat liknande tråkigheter. Är du inloggad så ser du länken till publiceringsverktyget här ovan, annars inte.

Villkoren för publicerat material gäller enligt Creative Commons 3.0

  

Skriv ut

1 Inte helt lyckat, kanske2 Njahh!3 Helt ok!4 Mycket bra5 Kanonbra (Din röst saknas)
Loading ... Loading ...