Thai Coleslaw

Filed Under: on juli 31, 2009

  • 340 gr Savoykål utan rotstockthailand
  • ½ var av röd, gul och orange paprika
  • 2 st Rosa grapefrukter med segmenten utskurna(skinnet borttaget) spara all saft
  • 2 ½ dl Korianderblad, färska, grovt hackade
  • 2 ½ dl Myntablad, färska, grovt hackade
  • 1 knippe Salladslök, fint skuren

Dressing:

  • ½ dl Limejuice
  • 2 msk Risvinsvinäger
  • 1 tsk Fisksås(Nam pla)
  • 2 tsk Färsk ingefära, skalad och finriven
  • 1 tsk Råsocker
  • 1 st Vitlöksklyfta, pressad
  • ½ tsk Salt

Strimla kålen mycket fin med kniv eller osthyvel. Skär paprikan med vass kniv i smala strimlor ca 2-3 cm långa. Blanda alla ingredienser samt saft som blev över när du skar ut grapeklyftorna.

Skriv ut
1 Inte helt lyckat, kanske2 Njahh!3 Helt ok!4 Mycket bra5 Kanonbra (Din röst saknas)
Loading ... Loading ...