Mexikansk Salsa

Filed Under: on juli 31, 2009

  • 2 st Gula Lökar, finhackademexico
  • 2 st Vitlöksklyftor, pressade
  • ½ dl Olja, solros- eller rapsolja
  • 1,5 msk Chilipulver
  • 1,5 tsk Siskummin, mald
  • 1 tsk Koriander, mald
  • 2 msk Tomatpuré
  • 2-3 st Spansk peppar, urkärnad och finhackad
  • 2 burkar krossade tomater á 400 gr
  • 1 tsk Salt
  • 1 msk Vinäger
  • 2 tsk Socker

Fräs lök och vitlök mjuk i oljan. Tillsätt kryddorna och tomatpurén och låt fräsa ytterligare någon minut. Tillsätt resterande ingredienser och låt småkoka 20-30 minuter. Ätes varm eller kall.

3796561_blog

Skriv ut
1 Inte helt lyckat, kanske2 Njahh!3 Helt ok!4 Mycket bra5 Kanonbra (2 röster, genomsnitt: 5,00 av 5)
Loading ... Loading ...