Coney Island Hot Dog Sauce

Filed Under: on juli 31, 2009

  • 900 gr Nötfärs, gärna grovmaldusa
  • 1 st Gul lök, finhackad
  • 2 burkar á ca 420 gr eller 15 oz, Tomatsås
  • 1 msk Salt, utan jod
  • 1 msk Svartpeppar, mald
  • 1 msk Ingefära, mald
  • 2 st Kryddnejlikor, hela
  • 1 msk Spiskummin, mald
  • 2 msk Chilipulver

Bryn lök och färs. Rör ner resten av ingredienserna. Lägg på ett lock och koka VÄLDIGT långsamt och på låg värme i 6-8 timmar! Just det 6-8 timmar så smakerna mognar ihop. Ta bort kryddnejlikorna och servera som en riktig Coney Island Hot Dog. På en korv med bröd tillsammans med en god senap, ketchup, skivad lök och kanske lite surkål….mmmmmmm!

Skriv ut
1 Inte helt lyckat, kanske2 Njahh!3 Helt ok!4 Mycket bra5 Kanonbra (Din röst saknas)
Loading ... Loading ...