Chili for Hot Dogs

Filed Under: on juli 16, 2012

  •  500 gr Nötfärs, gärna grovmald
  • 1/2 dl Solrosolja
  • 1,5 dl Passerade tomater
  • 2,5 dl Vatten
  • 1/4 tsk Salt
  • 1 nypa socker
  • 1 msk Rödvinsvinäger
  • 1 msk Senap
  • 2 msk Ketchup
  • 1 liten Gul lök, finhackad
  • 1 tsk Chilipulver

Lägg alla ingredienser utom chilipulver i en stor gryta. Koka upp och låt sjuda på mycket låg värme ca 4-5 timmar. Passa så det inte kokar torrt. Rör i chilipulver och servera på Hot Dog som en riktig ”Chili Dog” tillsammans med hackad rå lök, riven cheddarost samt god senap.

 

 

Skriv ut
1 Inte helt lyckat, kanske2 Njahh!3 Helt ok!4 Mycket bra5 Kanonbra (1 röster, genomsnitt: 5,00 av 5)
Loading ... Loading ...

Lämna en kommentar