Boktips

Filed Under: on juli 31, 2009

 

Isterband, spickekorv och chorizo

Isterband, spickekorv och chorizo

Av Göran Bengtsson, Carita Brinck, Görgen Göransson, Göran Odham och Gunilla Westerdahl.

Utgiven utgiven av Bokförlaget Signum i Lund AB 1983.ISBN 91–85330–60–4

En bra bok men svår att få tag i då den är slut hos förlaget och inga nyutgåvor är ännu på gång. Du kan ha tur på antikvariat eller bibliotek. Vi kanske kan skapa efterfrågan till en ny upplaga!!

 

Rökning av fisk och kött

Rökning av fisk och kött

Av Alf Andersson

Utgiven av bokförlaget Settern

ISBN 91-7586-513-0

Bra och lättläst med många tips för dig som röker kött, fisk och korv.

 

Så röker du kött och fisk 

Så röker du kött och fisk

Av Bengt-Arne Schatz

Utgiven av förlaget Wahlström & Widstrand

ISBN 91-46-20345-1

Har länge varit den enda boken om rökning över huvud taget men har på senare tid fått konkurrens av föregående bok. En bra och genomtänkt bok med mycket tips.

 

Korv, mos och människor

Korv, mos och människor

Av Leif Eriksson

Utgiven av förlaget Wahlström & Widstrand

ISBN 91-46-21100-4

En underbar kärleksförklaring till den svenska korvkulturen och främst korvkiosken. Ett måste i bokhyllan om man har någon form av minnen från korvkiosken. Underbara bilder från förr och nu.

Skriv ut
1 Inte helt lyckat, kanske2 Njahh!3 Helt ok!4 Mycket bra5 Kanonbra (Din röst saknas)
Loading ... Loading ...