Vinn en korvfyllare!!!!! Enkäten STÄNGD!

kategori: Salsus publicerat september 11, 2011

Nu sparkar vi igång arbetet för Salsus 2.0. Fram till nu har vi ostrukturerat jobbat med Salsusbloggen och trots detta har vi fått en stor mängd unika besökare. Så med respekt för dessa vill vi ta deras, din, hjälp för att göra Salsus ännu mer värdefull för dig. I potten ligger en vertikal 3 liters korvfyllare som kan bli din!

Vi vill ha svar på 10 stycken frågor som vi tror att du besvarar på cirka 10 minuter. Frågorna kommer att finnas fram till 2011-10-09, därefter tas bort för utvärdering.

Vi kommer att kontakta vinnaren och göra en kort artikel om detta 2011-10-16 eller 2011-10-23, beroende på hur lätt vi får tag på vinnaren.

För att du skall kunna svara på frågorna så krävs det att du är en registrerad användare på Salsus.se. De uppgifter du lämnar där behöver inte vara dina riktiga men om du vinner vore det väl lite dumt om vi inte kan få tag på dig?

Vi kommer att slumpmässigt plocka fram 10 stycken som har svarat på frågorna och de får kort motivera varför de skall få en korvfyllare och bästa svar vinner, enväldigt bestämt av Salsusredaktionen.

Vill du förtjäna dig en chans till att vinna korvfyllare och inte är registrerad användare så gör du det här.

Frågeformuläret som mina dina svar skall ge ett Salsus som vi hoppas kommer att lyfta denna hobby en bra bit till, finner du här.

Korvfyllaren, har följande specifikationer

  • rymmer 3 liter
  • 4 stycken korvhorn (plast) medföljer, 12, 20, 30 & 40 mm
  • Ställningen är i lackerad metall
  • Cylinder i rostfritt
  • Två-växlad låda, snabb att ladda om!
  • Värde cirka 1 400 kr

 

Skriv ut
1 Inte helt lyckat, kanske2 Njahh!3 Helt ok!4 Mycket bra5 Kanonbra (1 röster, genomsnitt: 5,00 av 5)
Loading ... Loading ...